Alle categorieën
EN

Home>Bedrijfsprofiel>Over ons

4444

Zhuji Tianli Machinery Company is een middelgrote onderneming in Zhuji. Het bedrijf werd opgericht in 1985 en is de grootste productieonderneming geworden van hydraulische slangassemblage, slangfitting en adapter in het Midden-Oosten. De producten worden voornamelijk gebruikt in de bouw, mineralen, metallurgie, chemische industrie, energie ,transport en andere grote hydraulische apparatuur machines. Nu het bedrijf heeft een oppervlakte van 15,000 vierkante meter, met een bouwoppervlakte van 22,000 vierkante meter. We hebben 100 sets van productie-apparatuur, meer dan: 180 werknemers, de jaarlijkse output van hydraulisch; fittingen zijn meer dan 25 miljoen stuks.Het jaarlijkse exportbedrag is ongeveer $ 15 miljoen.

Onze mgrote klanten: de grootste confabriek voor bouwvoertuigen in Australië, de GM Company in Frankrijk, de grootste hydraulische agent in Iran. Bedrijf exporteert naar meer dan 30 landen en gebieden, waaronder Europa, Amerika, Australië, Azië, Afrika enzovoort. We hebben een grote van agenten in Indonesia, Filippijnse, Maleisië, Australië en Iran. We hebben ook een vestiging in Dubai, let de klanten in het Midden-Oosten krijgen de goederen sneller en handiger,ook het raam openzetten voor het bedrijf in het buitenland.

Bedrijf houdt zich aan de innovatieve ideeën van "Leg gelijke nadruk op technologie"gie en kwaliteit "in bedrijf voor een lange tijd. Bedrijf neemt de geavanceerde technologie en ambachten uit ontwikkelde landenes zoals Amerika, Duitsland en Japan, en gaat door met het introduceren van een elektrohydraulisch besturingssysteem van wereldklasse voor de verbetering en innovatie van producten. In de afgelopen jaren absorbeert het bedrijf hoger managementpersoneel, wetenschappelijke elites en afgestudeerden. Nu hebben we een samenwerkingsteam van zolidurf en vooruit te gaan, dat is de drijvende kracht en bron van bedrijfsontwikkeling. Momenteel,afstand bezit extrusiefabrieken, afwerking workshop, buigende workshop, nylon pijpproductielijn en rubberassemblageworkshop. Dit alles legt een goede basis voor hoge kwaliteit.

Bedrijf focus op de uitdagingen en druk waar klanten zich zorgen over maken, end maximale waarde creëren voor klanten continuousluw. Het bedrijf heeft verschillende soorten certificaten gewonnen en is gecertificeerd door CICC en China Auto Parts. Tot nu toe is het bedrijf de grootste fabrikant en exporteur van hydraulische fittingen in Zhuji geworden.