Alle categorieën
EN

Home>Nieuws>Industrie dynamiek

Verbindingsmethoden over hydraulische slang:

Tijd: 2022-06-08 Hits: 8

Bij het matchen van de hydraulische slangfitting met andere apparatuur is het de meest cruciale stap om de afdichting tussen de hydraulische slang en de rubberen slang te verzekeren. Laten we hieronder kort kijken:

 

1. De verbindings- en afdichtingsmethode van hydraulische slang: fitting en rubberen slang -- de binnen- en buitenschroefdraad van de quickfitting mag pas na de overgang met de rubberen slang worden verbonden fitting of conversie fitting is gebruikt.

 

2. Hydraulische slang fitting en slangverbindingsafdichtingsmethode - het maakt niet uit dat er veel soorten slangen zijn;fitting, volgens het type slangfitting om te kiezen hoe u de overgang wilt gebruikenfitting. Als de slang een gewone waterleiding is, zal deze een overgang gebruiken fitting, een uiteinde van de binnentand, een pijp, en vervolgens vastgezet met een slangklem. Als de twee uiteinden van de slang interne tanden zijn, dan is de overgang fitting is een inwendige tand en een uitwendige tand. Als beide uiteinden van de slang uitwendige tanden zijn, moet deze recht zijn met de overgangsverbinding, de binnentanden.

 

3. Hydraulische slangfitting en rubberen slangverbinding afdichtingsmethode - algemene hydraulische snelwissel fitting, is bestand tegen hoge druk, dus in de meeste gevallen is het gebruik van hogedrukslangen, de meeste van de twee uiteinden van de slang zijn om interne tanden te maken, dus deze moet direct kunnen worden aangesloten.

 

4. Hydraulische slang fitting en rubberen slangverbindingsafdichtingsmethode - zoals voor de hydraulische fitting, het is niet verzegeld met andere rubberen ringen en het product zelf is aan het ene uiteinde concaaf, aan het andere uiteinde convex en kan na aansluiting volledig worden afgedicht.

 

 

De verbindingsmethode:

 

1. Aansluiting - drukbereik: 250 -- 800 Bar; Toepasselijk bereik van stalen buizen: 4-42 mm; Geschikt materiaal: koolstofstaal en roestvrij staal.

 

De pijp van het kokertype:fitting bestaat uit drie delen:fitting , huls en moer. Wanneer de huls en de moerhuls in de fitting lichaam op de stalen buis, wanneer de moer wordt vastgedraaid, is de buitenkant van het voorste uiteinde van de huls bevestigd aan het kegeloppervlak van de fittingen de binnenrand wordt gelijkmatig in de naadloze stalen buis gebeten om een ​​effectieve afdichting te vormen.

 

Voordelen: veel gebruikt volwassen; Relatief lage prijs van componenten; Geen speciale machines nodig.

 

Nadelen: alleen geschikt voor leidingaansluitingen kleiner dan 42 mm; Niet geschikt voor dunwandige buis; Tijdens de installatie zijn grote installatieruimte en koppel vereist; Niet geschikt voor hoge veiligheidsomstandigheden; Kan niet worden gebruikt in omstandigheden met sterke trillingen, schokken en pulsen.

 

2.JIC-draad 37 graden fitting aansluiting - drukbereik: 420 Bar (250 Bar, 100 Bar); Toepasselijk bereik van stalen buizen: 6-38 mm; Toepasselijke materialen: koolstofstaal, roestvrij staal, messing, koperlegering, enz.

 

JIC 37 graden gewricht bestaat uit drie delen:fitting, bus en moer. Wanneer de bus en moer in de stalen buis worden geplaatst, wordt het uiteinde van de stalen buis gevormd door de felsinrichting, en vervolgens worden het verbindingslichaam en de moer vastgedraaid en afgedicht door de conische contactoppervlak stijve afdichting en O-ringafdichting.

 

Voordelen: veel gebruikt volwassen; Breed scala aan toepasbare materialen; Eenvoudige en gemakkelijke installatie; Herhaalbare demontage en montage.

 

Nadelen: alleen geschikt voor leidingaansluiting onder 38mm; Lage nominale druk (behalve DNV-norm); Niet geschikt voor dikwandige buis; Affakkelen van eindafgietsel nodig.

 

3. Walform - Drukbereik: 250 -- 800 Bar; Toepasselijk bereik van stalen buizen: 4-42 mm; Toepasselijke materialen: koolstofstaal, roestvrij staal, koperlegering, enz.

 

Walform verbinding is een alternatief voor kaart - sleeve verbinding. Na de vrouwelijke huls in de stalen buis, extrusie van de vormapparatuur aan het einde van de stalen buis automatisch in de afdichtring en vervolgens defitting en moer aandraaien, door de fitting lichaam en vormoppervlak van de stijve afdichting en afdichtingsringafdichting.

 

Voordelen: Laag koppel en veilige installatie; Het productieproces is snel en eenvoudig; Geavanceerde technologie zonder lekkage; Herhaalbare demontage en montage.

 

Nadelen: alleen geschikt voor leidingaansluitingen kleiner dan 42 mm; Het einde van de vormapparatuur is vereist.

 

4. Moflasverbinding - drukbereik: 420 bar (alleen voor kleine buisdiameter); Toepasselijk bereik van stalen buizen: 6-150 mm; Geschikt materiaal: koolstofstaal en roestvrij staal.

 

Socket-lasverbinding is de pijp in het kleplichaam voor lassen, vormen en het uiterlijk van de interne schroefdraadverbinding.

 

Voordelen: veel gebruikt; Lage componentprijs; Geavanceerde technologie zonder lekkage; Eenvoudige aansluiting voor laagspanningssystemen.

 

Nadelen: Bekwame lassers nodig; Noodzaak van lasapparatuur, goede ventilatie en brandpreventiemaatregelen; Speciale reiniging en anticorruptiebehandeling vereisen; Het zal leiden tot milieuvervuiling.

 

5. Stuiklasverbinding - drukbereik: 500 Bar (alleen voor kleine buisdiameter); Toepasselijk bereik van stalen buizen: 6 - 608 mm; Geschikt materiaal: koolstofstaal en roestvrij staal.

 

Er zijn stompe flensverbindingen en stompe lasverbindingen fitting verbindingen.

 

Voordelen: veel gebruikt; Lage componentprijs; Geavanceerde technologie zonder lekkage; Eenvoudige pijp-naar-pijp verbinding.

 

Nadelen: Bekwame lassers nodig; Noodzaak van lasapparatuur, goede ventilatie en brandpreventiemaatregelen; Speciale reiniging en anticorruptiebehandeling vereisen; Het zal leiden tot milieuvervuiling.