Alle categorieën
EN

Home>Nieuws

Analyse van lekkageoorzaak van hogedrukslangkoppelingen

Tijd: 2022-04-07 Hits: 13

De redenen voor lekkage van rubberen hogedrukleidingen beslag zijn als volgt: "ring" veroudering of vervorming resulterend in lekkage; "Ring" -apparaat is onvoldoende om tot ongelijke druk te leiden of "ring" wordt doorgesneden bij het verbinden van twee vlakken om lekkage te vormen; Onvolledige "ring" leidt tot elastisch verlies, wat leidt tot lekkage. het vormen; De afdichtingsgroef is te diep en gevormd. Lekken. Om de diepte van de groef te verminderen, is het noodzakelijk om vanaf de kras een "" ring met dezelfde buitendiameter en dikke sectie te selecteren, of het afdichtoppervlak met een groef te snijden of te slijpen, zodat de "" ring voldoende elastische vervorming heeft (krimp moet over het algemeen tussen N 0.35-0.65 mm zijn). Voor lekkage van pijp beslag gebruik oliebestendige rubberen platen, vilt, zacht staalplaat, gecombineerde pakkingen of kitten, ongeacht de grondstof, controleer de afdichtingen op beschadigingen, vervormingen, veroudering en ruwheid en neem vervolgens passende maatregelen.

Probleem met het verbindingsstuk van de hogedrukslang

(1) Tijdens het verplaatsen of stoppen mag de slang niet overmatig worden gebogen, noch mag deze bij de wortel worden gebogen, beginnend met ten minste 1.5 keer de diameter;

(2) Wanneer de rubberen slang naar de paal beweegt, mag deze niet te strak zitten en relatief los zitten.

(3) probeer de verandering en vervorming van de rubberen slang te voorkomen;

(4) De rubberen slang moet zo ver mogelijk verwijderd zijn van de delen van de warmtestraling en indien nodig moet de warmte-isolatieplaat worden gebruikt.

(5) Externe schade aan rubberen slangen moet worden voorkomen, zoals langdurige conflicten met het uiterlijk van werkende onderdelen.

(6) Wanneer het eigen gewicht van de slang vervorming door oververhitting veroorzaakt, moet een steun worden geplaatst.