Alle categorieën
EN

Home>Nieuws

Montage van klemmofverbinding

Tijd: 2022-07-14 Hits: 5

Assemblage van kokertype pijpbeslag

Pre-installatie de belangrijkste schakel van de pre-installatie van de hulstype pijpbeslagrechtstreeks van invloed op de betrouwbaarheid van de afdichting. Over het algemeen zijn speciale voorlopers vereist.Montages met kleine diameter kunnen voorgemonteerd worden op de bankschroef. De specifieke benadering is het gebruik van eenbeslag aangezien de matrix, de moer, klemhuls op de buis kan worden gedrukt. Er zijn hoofdzakelijk kokertype door pijp;beslag, hulstype einde door verbindingskop, hulstype driewegpijp;beslagen andere soorten. De auteur ontdekte dat zelfs voor een partij goederen van dezelfde fabrikant de diepte van het conische gat op debeslag lichaam is vaak niet hetzelfde, wat resulteert in lekkage, en dit probleem wordt vaak genegeerd. De juiste manier is om te gebruiken wat voor soortbeslag lichaam wordt gebruikt aan het ene uiteinde van de pijp, en de bijbehorende:beslag end is vooraf geïnstalleerd met hetzelfde type beslag, om lekkageproblemen zoveel mogelijk te voorkomen.

Het eindvlak van de buis moet gelijk liggen. Nadat de pijp is gezaagd, moet deze gelijkmatig worden gepolijst op een slijpschijf en ander gereedschap, en de bramen moeten vóór gebruik worden verwijderd, gereinigd en gereinigd met lucht onder hoge druk.

 Tijdens pre-installatie, de coaxialiteit van de buis en debeslag lichaam moet zo ver mogelijk worden gehouden. Als de buis te veel afwijkt, veroorzaakt dit ook een afdichtingsfout.

53d5a362c23c9ed7ab3ced12ac4a330e

De vooraf geïnstalleerde kracht mag niet te veel voorkomen dat de binnenrand van de huls net is ingebed in de buitenwand van de buis, en de huls mag geen duidelijke vervorming zijn. Monteer bij het aansluiten van leidingen volgens de aangegeven aanhaalkracht. De klemkracht van de 6-1 huls is 64-1 15N, 16ф MMR 259N, ф18mm voor 450N. Als de vervorming van de mantel tijdens de pre-installatie ernstig is, gaat het afdichtingseffect verloren.

Voeg geen kit en andere vulstoffen toe. Sommige mensen om een ​​beter afdichtingseffect te bereiken, in de kaarthuls bedekt met afdichtmiddel, werd het afdichtmiddel in het hydraulische systeem gesneld, wat resulteerde in verstopping van hydraulische componenten Yin nihole en andere fouten.

Bij het aansluiten van de buis moet de buis voldoende vervormingsmarge hebben om te voorkomen dat de buis wordt blootgesteld aan trekkrachten.

Bij het aansluiten van de pijpleiding moet worden voorkomen dat deze wordt blootgesteld aan zijdelingse kracht, wat een slappe afdichting zal veroorzaken als de zijdelingse kracht te groot is.

Bij het aansluiten van de pijpleiding moet deze één keer goed zijn en meerdere demontage vermijden, anders wordt de afdichting slechter.

50084626c49d5e22c5d5259b20bdca4a

Installatie van hulstype pijp beslag

(1) Het beitsen van buizen vereist in hoofdstuk 9 moet eerst worden uitgevoerd;

(2) Snijd de pijp op de gewenste lengte met een zaagmachine of speciale pijpsnijmachine en ander gereedschap, het is absoluut niet toegestaan ​​om de pijp op te lossen (zoals vlamsnijden) of slijpschijven; Verwijder bramen binnen en buiten het buisuiteinde, metaalspanen en vuil; Verwijder het roestwerende middel en het vuil van de pijpbeslag; Tegelijkertijd om de rondheid van de pijp te verzekeren;

(3) de moer, de huls is in de buis geplaatst, de voorkant van de huls (klein uiteinde) van de pijpmond minstens 3 mm en vervolgens de pijp in debeslag lichaam kegelgat, top tot;

(4) Draai de moer langzaam vast, draai de buis totdat deze niet beweegt en draai de moer vervolgens 2/3 tot 4/3 keer vast;

(5) Open en controleer of de mantel in de buis is gesneden en of de positie correct is. De jas mag geen axiale beweging hebben, maar een kleine rotatie;

(6) Draai de moer vast na het passeren van de inspectie.