Alle categorieën
EN

Home>Nieuws

Classificatie van hydraulische fittingen

Tijd: 2022-07-01 Hits: 7

Types van hydraulische hulpstukken

Conische NPTF-schroefdraadbeslag

Beschrijving: Dit is een draad met droge afdichting; Het is een binnenlandse conische pijpdraad voor het vervoeren van stookolie. Het kan worden gebruikt voor zowel uitwendig draadeindebeslag en binnendraadeindebeslag. NPTF-buitenschroefdraad kan worden voorzien van NPTF-, NPSF- of NPSM-binnenschroefdraad. NPTF-fittingen zijn vergelijkbaar met BSPT-fittingen, maar niet uitwisselbaar. De meeste schroefdraadmaten hebben een verschillende spoed en profielhoek van 60°, terwijl BSPT-draden een profielhoek van 55 hebben°.


JIC37°conische hoek binnendraadbeslag

Beschrijving: 37°Kegelhoek (JIC) De Society of Automotive Engineers (SAE) specificeert dat 37°kegelhoek of kegelhouder kan worden gebruikt voor hydraulische hogedrukleidingen. Dit soortbeslagwordt vaak een JIC genoemdfittingen of JIC-adapter. JIC externe draad is rechte draad kan alleen worden gecombineerd met JIC interne draad, JIC externe draad is rechte draad en heeft een 37°conisch zittingoppervlak, JIC-binnendraad is rechte draad en heeft een 37°kegelvormig zitoppervlak. Het zegel wordt gevormd bij de 37°kegelvormig zitoppervlak. Sommige draadmaten zijn hetzelfde als SAE45°kegel draad. De kegelhoek moet zorgvuldig worden gemeten om onderscheid te maken.

 

1 (10)


SAE 45°conische adapter met buitendraad

Beschrijving: SAE(45°Kegelhoek) Dit is de term die wordt gebruikt voor pijpbeslag met een 45°kegel Hoek of kegelzitting. Zachte koperen leidingen gebruiken dit meestal beslag omdat het materiaal gemakkelijk kan worden bewerkt tot een 45°Hoek. Ditbeslag is geschikt voor lagedruktoepassingen zoals brandstofleidingen en koelleidingen. SAE 45°Conische buitendraad kan alleen worden gecombineerd met SAE 45°conische binnendraad. SAE uitwendige schroefdraad is rechte schroefdraad met 45°taps toelopende zitting. SAE interne schroefdraad is ook rechte schroefdraad en heeft een 45°taps toelopende montage. Het zegel wordt gevormd bij de 45°kegelvormig zitvlak. Sommige draadmaten zijn hetzelfde als SEA 37°taps toelopende draad. De kegelhoek moet zorgvuldig worden gemeten voor het lopen in een zone.

 

O-ring eindvlakafdichting buitendraadbeslag

Opmerking: O-ring eindafdichting buitendraad kan alleen worden gecombineerd met o-ring eindafdichting binnendraad, de buitendraad is rechte draad met O-ring; De binnendraad is een rechte draad met een afdichtend eindvlak, de buitendraad is afgedicht aan de O-ring en de binnendraad is afgedicht aan het afdichtende eindvlak.

 

1 (39)


O-ring vlakafdichting vast buitendraad beslag

Let op: Wanneer de o-ring op de buitendraad zit beslag in contact is met het vlak op de binnendraadbeslag om een ​​afdichting te vormen, kan de elastomeerafdichting worden gebruikt in het hydraulisch systeem om lekkage te beheersen, en in het geval van lekkage bewijsfunctie is erg belangrijk, dit soort pijpbeslag kunnen worden gebruikt.

 

pijpverbinding van het drukhulstype

Opmerking: Drukhuls type vaste buitendraadbeslag kan alleen worden gecombineerd met moer met binnendraad van het type drukhuls en drukhuls. Externe aansluiting is rechte draad met 24°taps toelopende zitting. De binnendraadkop is rechte draad met drukhuls als afdichtvlak. De afdichting wordt gevormd tussen de drukmof en de 24°kegelzitting van de verbinding met buitendraad en tussen de drukmof en de binnenbuis van de binnendraadbeslag.