Alle categorieën
EN

Home>Nieuws

Soorten hydraulische hulpstukken

Tijd: 2022-04-07 Hits: 7
1) Conische NPTF-schroefdraad adapter

Beschrijving: Dit is een draad met droge afdichting; Het is een binnenlandse conische pijpdraad voor het vervoeren van stookolie. Het kan worden gebruikt voor zowel uitwendig draadeinde beslag en binnendraadeinde beslag. NPTF-buitenschroefdraad kan worden voorzien van NPTF-, NPSF- of NPSM-binnenschroefdraad. NPTF-fittingen zijn vergelijkbaar met BSPT-fittingen, maar niet uitwisselbaar. De meeste schroefdraadmaten hebben een verschillende spoed en profielhoek van 60°, terwijl BSPT-schroefdraad een profielhoek van 55° hebben.

beeld

2)JIC37° conische hoek binnendraad adapter

Beschrijving: 37° kegelhoek (JIC) De Society of Automotive Engineers (SAE) specificeert dat 37° kegelhoek of kegelhouder kan worden gebruikt voor hydraulische hogedrukleidingen. Dit soort adapter wordt vaak een JIC genoemd adapter. JIC uitwendige schroefdraad is rechte schroefdraad kan alleen worden gecombineerd met JIC inwendige schroefdraad, JIC uitwendige schroefdraad is rechte schroefdraad en heeft een 37° conisch zittingoppervlak, JIC inwendige schroefdraad is rechte schroefdraad en heeft een 37° kegelvormig zitoppervlak. De afdichting wordt gevormd op het 37° conische zittingoppervlak. Sommige schroefdraadmaten zijn hetzelfde als SAE45° kegelschroefdraad. De kegelhoek moet zorgvuldig worden gemeten om onderscheid te maken.

beeld

3)SAE 45° conische adapter met buitendraad

Beschrijving: SAE (45° kegelhoek) Dit is de term die wordt gebruikt voor pijpverbindingen met een kegelhoek van 45° of kegelzitting. Buizen van zacht koper gebruiken meestal deze verbinding omdat het materiaal gemakkelijk kan worden bewerkt tot een hoek van 45°. Deze koppeling is geschikt voor lagedruktoepassingen zoals brandstofleidingen en koelleidingen. SAE 45° conische buitendraad kan alleen worden gecombineerd met SAE 45° conische binnendraad. SAE uitwendige schroefdraad is rechte schroefdraad met een conische zitting van 45°. SAE interne schroefdraad is ook rechte schroefdraad en heeft een 45° conische montage. De afdichting wordt gevormd op het 45° conische zittingoppervlak. Sommige draadmaten zijn hetzelfde als SEA 37° conische draad. De kegelhoek moet zorgvuldig worden gemeten voor het lopen in een zone.

beeld

4) O-ring eindvlakafdichting buitendraad adapter

Opmerking: O-ring eindafdichting buitendraad kan alleen worden gecombineerd met o-ring eindafdichting binnendraad, de buitendraad is rechte draad met O-ring; De binnendraad is een rechte draad met een afdichtend eindvlak, de buitendraad is afgedicht aan de O-ring en de binnendraad is afgedicht aan het afdichtende eindvlak.

beeld