Alle categorieën
EN

Home>Nieuws

Correcte opslagmethode voor hydraulische fittingen

Tijd: 2022-07-05 Hits: 6

Correcte opslagmethode voor hydraulische fittingen

Wanneer de hydraulische fittingen niet in gebruik zijn, moeten deze op de juiste manier worden opgeborgen. Als de opslagmethode of -omgeving niet voldoet aan de opslagvoorwaarden, is de kans groot dat de hydraulische fittingen worden beschadigd en de functie ervan beïnvloeden. In normale werkomstandigheden moeten we een redelijke manier vinden om hydraulische fittingen op te slaan.

Reiniging: gebruikers van hydraulische fittingen vóór opslag moeten goed schoonmaken, de bestaande onzuiverheden moeten verwijderen, anders zullen de bestaande onzuiverheden na verloop van tijd vlekken worden of de fittingen vervuilen tot roest, waardoor de reiniging moeilijker wordt, en zal ook het gebruik van hydraulische fittingen beïnvloeden.

Bescherming: de opslag van hydraulische fittingen moet in een droge container worden geplaatst, het is het beste om deze af te dichten om een ​​gesloten ruimte te bereiken, zodat het de hydraulische fittingen tijdens het plaatsen effectief kan vermijden vanwege de invloed van de externe omgeving en dus roest of verval. Daarom kunnen de hydraulische fittingen goed worden beschermd in een droge of semi-verzegelde omgeving.

20220309qlg1646795663

Vochtigheid: omdat het materiaal van de hydraulische fittingen van metaal is, kan de aard van het materiaal zelf gemakkelijk worden beïnvloed door omgevingsvochtigheid en dus roest, dus in de werkelijke opslagtijd moeten we proberen de vochtigheid in de omgeving te beheersen, wat kan vermijd effectief de situatie van grote oppervlakteroest van de hydraulische montage.

De opslag van hydraulische fittingen moet de juiste maatregelen nemen om schade te voorkomen en heeft geen invloed op het gebruikseffect van fittingen.

61d543a8cb393

Transport: Hydraulische fittingen zijn gemaakt van metalen materialen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over botsingen tijdens het transport. Vanwege de eigenschappen van het product zelf moeten we echter aan de volgende eisen voldoen voor de buitenverpakking van hydraulische fittingen: de buitenverpakking moet waterdicht en vochtbestendig zijn; De buitenverpakking moet een zekere afdichtingsfunctie hebben, de buitenverpakking moet zo sterk mogelijk en licht materiaal zijn.