Alle categorieën
EN

Home>Nieuws

Definitie van BSP-thread:

Tijd: 2022-05-19 Hits: 3

Definitie van BSP-thread:

Draad is een structurele basisvorm van mechanische onderdelen die worden gebruikt voor het bevestigen, verbinden, aandrijven en overbrengen van verplaatsing. Er zijn veel soorten draden en de methoden en codes voor draadmarkering van verschillende landen zijn niet volledig consistent.

 

Standaard voor 1 inch slangschroefdraad

De Britse pijpdraadd(BSP) is afgeleid van de Britse rode draad (ook bekend als de Britse Wyeth-draad). De combinatie van de Britse serie met gemeenschappelijke draadpijpen en de vorm van de draadtand (tandvorm) vormt de basisafmetingen van de Britse pijpdraad.

Op dit moment is de inch-draadstandaard aangenomen door ISO standaard, de nieuwste ISO-buisdraadstandaard is onderverdeeld in niet-afgedichte buisdraad ISO228-1:2000 en afgedichte buisdraad ISO7-1:2000 twee verschillende standaarden. Onder hen werd ISO7 voor het eerst geformuleerd in 1955, ISO228 werd voor het eerst geformuleerd in 1978. Naast de Verenigde Staten hebben de meeste industriële landen ter wereld een referentie of equivalent om deze twee normen over te nemen om hun eigen normen voor pijpdraad te ontwikkelen

Montagemethode voor 2 inch pijpdraden

Er zijn twee koppelmethoden voor inch-afdichtingspijpdraden, "kolom/conus" en "conus/conus". De twee typen inch-afdichtingspijpdraden gebruiken verschillende ringkalibers (cilindrische ringkalibers en taps toelopende ringkalibers) en plugkalibers (het referentievlak bevindt zich in een andere positie en de twee referentievlakken zijn een halve tand uit elkaar). Europese landen gebruiken voornamelijk "column/cone" paringsdraad; terwijl niet-Europese landen voornamelijk "cone/cone"-paringsdraad gebruiken. Vóór 1994 werden de ISO-norm voor Britse schroefdraad voor afdichtingen en de maatnorm ontworpen volgens het "cone/cone"-koppelingssysteem. Na 2000 zijn de ISO-standaard van de Britse schroefdraad voor afdichtingsbuizen en de maatstandaard ontworpen volgens het "column/cone"-koppelingssysteem.

 

De schroefdraad van de Britse afdichtingspijp is de schroefdraad van de afdichtingspijp voor algemeen gebruik, die wordt gebruikt om afdichtingsmateriaal aan de schroefdraad toe te voegen. Het wordt gekenmerkt door relatief lage kosten en matige bewerkingsnauwkeurigheid. Geen enkele afdichtingsvoeding kan ervoor zorgen dat de schroefdraad van de afdichtverbinding een droge afdichtende pijpdraad is. Er is geen schroefdraad voor droge afdichtingsbuizen in het schroefdraadsysteem voor inch-buizen. Afdichtende pijpdraad heeft mechanische verbinding en afdichting twee belangrijke functies: en niet-afdichtende pijpdraad heeft alleen mechanische verbinding één functie. Door het gebruik van afdichtende pijpdraad, bewerkingsnauwkeurigheid, montage- en testtechnologie, kan de huidige pijpdraadstandaard niet garanderen dat alle schroefdraaddelen die aan de norm voldoen, kunnen worden afgedicht.