Alle categorieën
EN

Home>Nieuws

Beschrijving van normen voor hydraulische fittingen II

Tijd: 2022-07-05 Hits: 2

Japanse standaard

In Japan zijn er twee soorten pijp:beslag algemeen gebruikt

(1) AllesKomatsu-units gebruiken fittingen met een 30°conische zitting en metrische fijne draad. Alle flenzen zijn van het type 61 of 62 (behalve -10*). (2) De meeste andere Japanse apparatuur maakt gebruik van fittingen met 30°tapse zitting en Britse standaard rechte draad, algemeen bekend als JIS (Japanse industriële standaard) fittingen. Deze fittingen zijn niet uitwisselbaar met inch fittingen omdat hun kegels in tegengestelde richting zijn. Alle flenzen zijn van het type 61 of 62 (behalve -10*).

 

1 (79)

Japans 30°taps hoek rechte draad

Beschrijving: Japans 30°conische hoek externe schroefdraadverbinding kan alleen worden gecombineerd met Japanse 30°taper Hoek binnendraad. Zowel interne als externe schroefdraad zijn rechte schroefdraad met 30°taps toelopende zitting. De afdichting wordt gevormd bij de 30°kegel zitting. De draden op 30°conische hoekverbindingen gemaakt in Japan voldoen aan de JIS B 0202-standaard en zijn hetzelfde als BSPP-schroefdraad. Zowel de Britten als de Japanners beslag heb een 30°kegelzitting, maar ze zijn niet uitwisselbaar omdat de Britse kegelzitting tegenovergesteld is aan de Japanse kegelzitting.

1 (39)

Japans 30°taps toelopende pijp draden

Beschrijving: Japanse taps toelopende pijpbeslag en BSPT (conische draad)beslag zijn precies hetzelfde en volledig uitwisselbaar. De japannersbeslag heeft geen 30°taps toelopende hoek, dus het kan niet worden uitgerust met BSPP binnendraad. Deze schroefdraad voldoet aan de JIS B 0203-standaard en is hetzelfde als BSPT-schroefdraad. De afdichting van de Japanse conische pijp met schroefdraadbeslag wordt gevormd aan de draad.

 Los 30°taps toelopende rechte draad

Beschrijving: Komatsu type 30°conische hoek rechte draadverbinding en Japan 30°conische hoek rechte draadbeslag behalve het verschil in draad, zijn andere aspecten volledig hetzelfde. kleine lossebeslag keur metrische fijne draad goed, die met de norm van JIS B 0207 in overeenstemming is. de lossebeslag is verzegeld op zijn 30°kegel Hoek.

Losse flensbeslag

Opmerking: losse flensslangkoppelingen is vergelijkbaar met SAE 61 flensverbinding en is volledig uitwisselbaar. De o-ringmaten van verschillende flenzen zijn verschillend. Gebruik bij het vervangen van losse flenzen door SAE-vormige flenzen altijd SAE-vormige O-ringen.