Alle categorieën
EN

Home>Nieuws

Hydraulische buisfittingen standaard

Tijd: 2022-06-15 Hits: 5

Montage van buis van het type met klemhuls beslag

 

45 ° ELLEBOOG HYDRAULISCHE SLANG FITTING SAEMALE OMGEKEERDE SWIVEL MOER


Pherinstallatie,tde belangrijkste schakel van de pre-installatie van de buis van het hulstype beslagrechtstreeks van invloed op de betrouwbaarheid van de afdichting. Over het algemeen zijn speciale voorlopers vereist.Montage met kleine diameter kan worden pre-gemonteerd op de bankschroef. De specifieke benadering is het gebruik van een beslag als de matrix, de noot, boetiekdocumenten met kaarthoezen, waardedownload .Klem de pijp vast. Er zijn voornamelijk rechte pijpen van het mouwtype;beslag, hulstype einde rechte verbindingskop, hulstype driewegpijp;beslag en andere typen van de auteur ontdekten dat, zelfs als het een partij goederen van dezelfde fabrikant is, de diepte van het conische gat op het verbindingslichaam vaak niet hetzelfde is, wat resulteert in lekkage, en dit probleem wordt vaak genegeerd. De juiste manier is om te gebruiken wat voor soortpassende staart wordt gebruikt aan het ene uiteinde van de pijp, en de bijbehorendefitting end is vooraf geïnstalleerd met hetzelfde typefitting, om lekkageproblemen zoveel mogelijk te voorkomen.

Het eindvlak van de buis moet gelijk liggen. Nadat de pijp is gezaagd, moet deze gelijkmatig worden gepolijst op een slijpschijf en ander gereedschap, en de bramen moeten vóór gebruik worden verwijderd, gereinigd en gereinigd met lucht onder hoge druk.

Tijdens de pre-installatie moet de coaxialiteit van de buis en het verbindingslichaam zoveel mogelijk worden behouden. Als de pijp te veel afwijkt, zal dit ook afdichtingsproblemen veroorzaken.

De vooraf geïnstalleerde kracht mag niet te veel voorkomen dat de binnenrand van de huls net in de buitenwand van de buis wordt gestoken en de huls mag niet duidelijk vervormd zijn. In de pijpleidingaansluiting en dan volgens de opgegeven aanhaalkracht montage. De spankracht van handdoek 6-1 hoes is 64-115N16 handdoek MMR259N handdoek 18 mm is 450N als de hoes ernstig vervormd is tijdens de pre-installatie, gaat het afdichtingseffect verloren.

Kit en andere vulstoffen zijn verboden. Sommige mensen om een ​​beter afdichtingseffect te bereiken, in de kaarthuls bedekt met afdichtmiddel, werd het afdichtmiddel in het hydraulische systeem gesneld, wat resulteerde in verstopping van hydraulische componenten Yin nihole en andere fouten.

 Bij het aansluiten van de buis moet de buis voldoende vervormingsmarge hebben om te voorkomen dat de buis wordt blootgesteld aan trekkrachten. (IV)·Bij het aansluiten van de pijpleiding moet worden vermeden dat deze wordt blootgesteld aan zijdelingse krachten. Overmatige zijdelingse kracht zal losse afdichting veroorzaken

Bij het aansluiten van leidingen moet het in één keer goed zijn en moet meerdere demontage worden vermeden, anders zullen de afdichtingsprestaties verslechteren.

Installatie van pijpverbinding van het moftype:

KOOLSTOFSTALEN HYDRAULISCHE SLANG EN FITTING 45° JIC VROUWELIJK 74° CONE SEAT SAE J514

 

(1) Het beitsen van buizen vereist in hoofdstuk 9 moet eerst worden uitgevoerd;

(2) Snijd de pijp op de gewenste lengte af met een zaagmachine of speciale pijpsnijmachine, en oplossen (zoals vlamsnijden) of slijpschijven is absoluut niet toegestaan. Verwijder de interne en externe ronde bramen, metaalspanen en vuil aan het buisuiteinde: verwijder het roestwerende middel en vuil aan de buisfitting; Tegelijkertijd om de rondheid van de pijp te verzekeren;

(3) de moerhuls is in de buis geplaatst, de voorkant van de huls (klein uiteinde) van de buismond minstens 3 mm en steek de buis vervolgens in defitting lichaam kegelgat, top tot,

(4) Draai de moer langzaam vast, draai de buis totdat deze niet beweegt en draai de moer vervolgens 2/3 tot 4/3 keer vast:

(5) Open en controleer of de mantel in de buis is gesneden en of de positie correct is. De jas mag geen axiale beweging hebben, maar een kleine rotatie;

 (6) Draai de moer vast na het passeren van de inspectie. Twee, pijpbeslag lekkagepreventie in het hydraulische systeem, of het nu een metalen buis is;fitting of slang fitting, zijn er gemakkelijk lekkageproblemen te veroorzaken. Voor de pijp van het kokertype:fitting, meestal vanwege de grotere externe kracht of impact van het losraken van de pijpmof of vervorming van het buisuiteinde veroorzaakt door lekkage, moet op dit moment worden gecontroleerd of de mof niet rond is, snijkant zonder defecten. Of het buisuiteinde intact is en de klemgraad van de klemmoer, enz., Maar ook om de externe kracht van de pijpleiding te elimineren. Voor uitlopende pijp: fitting, meestal als gevolg van overmatig affakkelen, voldoet de kwaliteit niet aan de vereisten of meervoudige demontage, wat resulteert in affakkeldeformatie of scheuren veroorzaakt door lekkage, op dit moment kan de voorkant worden afgesneden om opnieuw te felsen. Als de topdruk van de mannelijke en vrouwelijke kegel wordt gebruikt voor afdichting, is de lekkage meestal te wijten aan de beschadiging van de twee kegels en kan de kegel worden gemalen met schurend zand. Bij sommige toepassingen ". Ring op het eindvlak of buitendiameter afdichting gelegenheden, de lekkage redenen zijn als volgt:" O "ring veroudering of vervorming veroorzaakt door lekkage;." Het vormringsamenstel is niet op zijn plaats, zodat wanneer de twee vlakken zijn verbonden, de druk ongelijk is of de vormring wordt gesneden om lekkage te veroorzaken: de "O" -vormring is niet verdicht en de elastische vervorming is onvoldoende om te veroorzaken lekkage; " De groef van de ringstop is te diep en veroorzaakt lekkage. In dit opzicht is het noodzakelijk om dezelfde buitendiameter en dikkere sectie opnieuw te selecteren ". Ring, kan ook met het afdichtingsvlak afdichtingsgroef snijden of slijpen, om de diepte van de groef te verminderen, zodat ". De ring heeft voldoende elastische vervorming (compressie moet over het algemeen tussen zijn).