Alle categorieën
EN

Home>Nieuws

Zaken die aandacht behoeven over hydraulische slang

Tijd: 2022-06-30 Hits: 3

Zaken die aandacht nodig hebben over hydraulische slang

(1). Binnendiameter buis: de binnendiameter van de slang.

 

5e382535f80241631884df7280201ad4

(2). Bij gebruik en ontwerp van:hydraulisch slang:

1, de buigradius van de slang mag niet te klein zijn, mag over het algemeen niet minder zijn dan de waarde die is gespecificeerd in de "technische kenmerken hydraulische slangassemblage". De verbinding tussen het slangsamenstel en de pijpverbinding moet een recht gedeelte hebben dat niet minder is dan tweemaal de buitendiameter van de pijp.

2. Houd er rekening mee dat de lengte van de slangconstructie zal krimpen en vervormen nadat de drukolie is ingevoerd, en de algemene krimp is 3 ~ 4% van de pijplengte. Daarom is het bij het installeren van het slangsamenstel niet toegestaan ​​​​om in een strakke staat te zijn.

3, rubberen slangassemblage in de installatie moet ervoor zorgen dat er geen torsievervorming is. De verbindingsas van de slang moet zo ver mogelijk in het bewegende vlak worden geplaatst om schade aan de slang te voorkomen wanneer de twee uiteinden samen bewegen.

4, de rubberen slang moet contact en wrijving met de delen van de scherpe hoek op de machine vermijden, om de pijp niet te beschadigen.

 

852e96a667ca19b5d487d9ced0f7b624

(3) veiligheidsmaatregelen: om een ​​veilig en betrouwbaar gebruik van de rubberen slangassemblage te garanderen, moet speciale aandacht worden besteed aan de volgende items.

1. Druk: de door de slang gespecificeerde werkdruk mag onder normale omstandigheden niet lager zijn dan de maximale systeemdruk. Alleen bij sporadisch gebruik is een verhoging van 20% toegestaan; Voor frequent gebruik, vaak buigen en draaien om met 40% te verminderen. Als de slagdruk van het systeem hoger is dan de gespecificeerde werkdruk van de slang, wordt de levensduur van de hydraulische slang verkort en kunnen er ongelukken met persoonlijke uitrusting plaatsvinden.

2, temperatuur: vloeistoftemperatuur en omgevingstemperatuur, stabiel of onmiddellijk, mogen de temperatuurlimiet van de slang niet overschrijden, de temperatuur is lager dan of hoger dan de aanbevolen temperatuur van de slang, kan de prestaties van de slang verminderen en schade veroorzaken aan de slang, waardoor lekkage ontstaat.

3, vloeistofcompatibiliteit: de vloeistof in de slang moet voldoen aan de bepalingen van het "gebruik" in het productmonster. Het gebruik buiten de bepalingen kan de levensduur en veiligheid van de leiding niet garanderen.

4, geschikte eindverbinding: omdat de moerverbinding handig is, lage kosten en veel wordt gebruikt, maar in het geval van grote trillingen, om het probleem van het losmaken van de moer volledig te overwegen, neem een ​​haarblauwe verbinding.