Alle categorieën
EN

Home>Nieuws

Onderhoud roterende fittingen

Tijd: 2022-08-23 Hits: 4

Rotaryfittings is een belangrijk afdichtingsapparaat voor de dynamische en statische transmissie van vloeistof in de apparatuur. Vanwege de langdurige werking van de apparatuur, zal de roterende verbindingsafdichting slijtage, schade en lekkage vertonen. Daarom is het bijzonder belangrijk om het noodzakelijke dagelijkse onderhoud van de draaikoppelingen uit te voeren. Voornamelijk uit de volgende aspecten:

NPT MANNELIJK

1. Moet de trommel en pijp van de roterende fittingen schoon houden. Speciale aandacht moet worden besteed aan nieuwe apparatuur. Filters moeten worden toegevoegd om abnormale slijtage van draaikoppelingen door vreemde voorwerpen te voorkomen.

2. Omdat de machine lange tijd niet wordt gebruikt, zal dit leiden tot kalkaanslag en roest in de roterende fittingen, let op het optreden van vastzitten of druipen als deze opnieuw wordt gebruikt.

3. Met olie-injectie-apparaat, gelieve regelmatig olie te gebruiken, om de betrouwbaarheid van de roterende montage te verzekeren.

4. De roterende fittingen van het vloeibare medium moeten geleidelijk temperatuur genereren om snelle temperatuurverandering te voorkomen.

ORFS VROUWELIJKE VLAKKE ZITTING

5. Controleer de slijtageconditie en dikteverandering van het afdichtingsoppervlak van de afdichting (over het algemeen is normale slijtage 5-10 mm); Observeer het wrijvingsspoor van het afdichtingsoppervlak om te zien of er problemen zijn zoals driepuntsonderbreking of krassen. Als er sprake is van een van de bovenstaande omstandigheden, moet deze onmiddellijk worden vervangen.

6. De roterende fittingen moeten met zorg worden behandeld, strikt verboden door impact, om het gezamenlijke onderdeel niet te verliezen.

7. Er mogen geen vreemde stoffen in de draaifittingen komen. De bevestigings- en stopinrichting mag niet losraken of eraf vallen.

8. Draaifittingen staan ​​niet lang stil.