Alle categorieën
EN

Home>Nieuws

Soorten hydraulische buisleidingen

Tijd: 2022-07-27 Hits: 3

Hydraulische pijpfitting is het onderdeel dat de hogedrukolieleiding en de hogedrukolieleiding in het hydraulisch systeem verbindt. Hydraulische buisfittingen kunnen worden onderverdeeld in hydraulische slang, hogedrukkogelkraan, snelkoppeling, buisfittingen met klemhuls, buisfittingen van het lastype, hogedrukslang, buisfittingen van het overgangstype, drieweg-buisfittingen, niet-standaard buisfittingen, uitlopende buisfittingen, haakse buisfittingen , roterende buisfittingen, snelkoppeling, roestvrijstalen buisfittingen, koperen koppeling

 

1 (57)

Het grootste en meest significante verschil is dat de hydraulische druk verrassend grote hydraulische pijpfittingen is, hydraulische buizen die plotseling barsten, de impact van olie is erg groot.

Speciale fittingen kunnen niet worden vervangen door gewone, omdat de hydraulische druk veel druk kan verdragen, is gewone luchtdruk tot 0.5 al snel.

 

1 (13)

Snelwisselfittingen, één met terugslagklep, één zonder terugslagklep. Bij de toepassing van de eenrichtingsklep is het eenrichtingsklepuiteinde verbonden met de luchtbron, wanneer losgekoppeld, sluit de eenrichtingsklep automatisch, wanneer aangesloten, opent de beweegbare eindhuls de eenrichtingsklep. Zelfremmend is het gebruik van een stalen kogel ingebed in de groef en tegelijkertijd door de "conus-cilindrische" huls om de stalen kogel te vergrendelen.